Részecskeszűrő kiiktatás hátrányai

Feszítőgörgő - A részecskeszűrő cseréje rettentően magas költség. Rettentően mélyen a pénztárcánkba kell nyúlni

Szűrőrészecske Rezonátor - Egy remek részecskeszűrő a káros részecskék kilencven %-át képes csapdába ejteni. A részecskeszűrő feladata az, hogy akadályozza a környezetroncsoló részecskék szabadon távozását. Nagyon sokan nem tudják tudják, hogy a dízel személygépkocsik részecskeszűrővel vannak szerelve.

Gondoljunk a részecskeszűrő eltömődésére, ha a személygépjármű üzemanyag fogyasztása növekedett mialatt a teljesítménye jelentősen romlott. Ha a részecskeszűrő check lámpája kigyullad, ne essünk pánikba. Menjünk ki a sztrádára és pörgessük fel a tempót. Ha ez sem válik be, keressünk fel egy részecskeszűrő szakembert. Aki egy új részecskeszűrő költségének töredékéért kitakarítja a részecskeszűrőt.

A részecskeszűrő tisztítja magát. Ámde ehhez magasabb fordulatszámon kell haladni huzamosabb ideig. Részecskeszűrő tanácsok a reszecske-szuro.hu weboldalán. A regenerálódás menete beindul, a részecskeszűrőben előforduló szennyeződés elég. A részecskeszűrő baja jórészt 160 ezer km körül jelentkezik. Ez leginkább a gépkocsi igénybevételétől függ. Cikkek a Szűrőrészecske részecskeszűrő és az autokatalizátor weblapon. Akik kimondottan kis távokon használják, gyorsabban szembesülnek a bajjal.

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2019-10-08 21:21